Despre noi

Suntem o echipă de adulți responsabili, fascinați de lumea copiilor, mari pasionați de joacă. Ne plac lucrurile de calitate, iar pentru copii vrem doar ce-i mai bun.

De-a lungul anilor, am pierdut mult timp căutând jucării sau cărți potrivite vârstei și intereselor celor mici - care să se încadreze în anumite standarde calitative - ajungând de multe ori la o stare de frustrare, din cauza dificultății de a reuși acest lucru sau a compromisului implicat (fie prețuri prea mari, fie livrare din 2-3 depozite diferite - de la furnizori diferiți, cu firme de curierat diferite, ceea ce însemna distribuirea datelor personale în 4-5 locuri pentru o singură comandă și efort mai mare pentru sincronizarea livrărilor...)

Frustrările adunate ne-au condus către nevoia de a avea un loc ce adună laolaltă cele mai bune cărți și jucării pentru copii, cu prețuri corecte și cu livrare dintr-un singur depozit.

Și am creat noi acel loc: pepAniera.ro! :)

 

PS: Numele pepAniera l-am gândit ca fiind o pepinieră ALTFEL, în care cultivăm istețimea copiilor - prin joacă de calitate, muzică atent selectată și cele mai bune cărți!