Prima săptămână ONLINE

Prima săptămână ONLINE
A trecut o săptămână de la lansarea pepaniera.ro! :)
Cum a fost?
Am avut 7 zile încărcate, dar și frumoase: am onorat primele comenzi, am derulat prima promoție, am mai corectat câte ceva pe la site (mulțumim pentru feedback!), am primit produse noi, pe care le-am adăugat pe site, am început testele pentru alte produse (în special jocuri) și am flexibilizat procesul de plasare a comenzii - acum poți alege dacă îți creezi cont sau comanzi ca musafir.
Pentru a cunoaște mai bine conceptul pepAniera, îți vom detalia treptat diverse aspecte. Azi vom prezenta motivele pentru care am ales să lucrăm cu stoc propriu (adică produsele sunt chiar la noi, nu în depozitele furnizorilor). Primul motiv este acela de a ști exact ce și cum îți expediem - este acel produs în perfectă stare sau are defecte de fabricație? este ambalat corespunzător sau ar mai avea nevoie de protecție suplimentară pentru transport?...
În plus, lucrând cu stocul propriu, asigurăm
  •  eficiența livrării (expediem produsele de îndată ce confirmăm comanda)
  •  transparența și precizia disponibilității 
  •  siguranța datelor (folosim datele tale personale doar pentru a genera factura și a-ți expedia coletul, nu le împărțim cu furnizorii - cum se întâmplă adesea în comerțul online)
  •  ambalare adecvată
Ne place să-ți fim parteneri în găsirea celor mai bune jucării/cărți/jocuri pentru copii și îți mulțumim pentru încrederea acordată!
Urmărește-ne în continuare, vom adăuga și alte produse minunate!
Cu drag,
Echipa PEPANIERA

Comentariu

Atenție, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.